USD32,38
EURO34,76
JPY0,212800
RUB0,348200
GBP40,76
EURO/USD1,07
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.398,02
BTC58.942,81

Evde Yastık Doldurarak Para Kazanma ve Evde Yastık Doldurma İşi Veren Firmalar

Evde Yastık Doldurma İşi
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Artan ihtiyaçlar dahilinde Evde Yastık Doldurma İşi son dönemde oldukça fazla sektörde kendisine yer bulmaya başlayan bir iş türü olarak karşımıza çıkmaktadır. Ve birçok ilde Evde Yastık Doldurarak Ek Kazanç Sağlayan insanlar mevcuttur.

Evde yastık doldurma işi temel olarak Turizm sektörünün canlı olduğu ve otellerin yüksek adetlerde yastık alımı yaptığı bölgelerde daha fazla ön plana çıkan bir iş türüdür.

Evde yapılması oldukça kolay olan bu işte tek dezavantaj yastıkların dolumunda kullanılan malzemenin ve dolum sonrası yastıkların oldukça fazla yer kaplaması ve bu sebeple de ciddi bir alanı işgal etmesidir. Bununla beraber hızlı bir şekilde yapılabilen ve çok fazla el becerisi istemeyen bu ek iş ile kısa zamanda oldukça güzel gelirler elde edebilirsiniz.

[ilgiliMakale icerik_id=”1898″]

Evde Yastık Doldurma İşi Nasıl Yapılır?

Firmalar üzerinden evde yastık doldurma işi alan kişiler, evlerine gelen yastık kılıfları ve pamuk kolileri ile işe hızlı bir şekilde başlayabilirler. Doldurdukları yastıkları özel bir şekilde koli kutularına yerleştiren kişiler, düzenli teslimatlar yaparak kendilerine bir gelir oluşturabilirler.

Sürecin ilk aşamasında kılıflar içerisine size verilen pamuk veya farklı dolgu malzemeleri doldurularak yastıklar hazırlanır. İkinci aşamasında ise yine size firma tarafından verilen poşet kılıflar içerisine yastıklar yerleştirilerek dış etkilere karşı korunaklı bir hale gelmesi sağlanır.

 

 

Evde Yastık Doldurma İşi İle Kazanç Sağlama

 

Evde Yastık Doldurmanın Maliyeti Ne Kadardır?

Evde Yastık Doldurma işi için bir makine yada teçhizat kullanılmadığı için aslında işe giriş için de ek bir maliyet yada makine parkuruna gerek duyulmamaktadır.

Evde yastık doldurma işinin ilk adımında işi size veren kişi yada firma gerekli olan Yastık Kılıfı ve Yastık İçini size temin edeceği için ek bir hammadde alımına da gerek duyulmamaktadır.

Tabi ki dikim süreci de sizin tarafınızdan yapılacaksa, ilgili yastık türüne göre bir dikiş makinesine ihtiyaç duyulabilir. ancak bu noktada size iş veren kişi yada kurum makine noktasında da destek olacaktır.

[ilgiliMakale icerik_id=”20″]

Evde Yastık Doldurarak Ne Kadar Para Kazanılır?

Günlük olarak 100 adet ile 1.000 adet arasında yastık dolumu yaparak ciddi bir kazanç elde edebilirsiniz. Ev ahalisini de bu işe dahil ederek evde geçirilen zamanlarda daha yüksek adetlerde yastık dolumu yaparak ev ekonomisine katkı sağlayabilir, Asgari Ücretin üstünde bir kazanç elde edebilirsiniz.

Günümüzde Yastık Doldurma İşi yaparak aylık 1.500 TL ile 5.000 TL arasında kazanç sağlamak mümkündür. Aslında işini iyi yapan bir kişi için aylık rakamlar belirtilen sınırların üstüne de çıkabilir.

Ev içerisinde yastık doldurma işi ilgilenen kişi sayısının artması, toplam gelirde de değişikliğe neden olmakta. Evde ek iş yapma konusunda iş veren bulamıyorsanız doğru yerdesiniz. Ekibimiz, bu konuda profesyonel çalışmalara girdiğini ve her il için belirli sayıdaki kişiler için iş dağıtımı yapacaktır.

 

Evde Yastık Doldurma

 

Evde Yastık Doldurma İşi Verenler

Evlere Yastık Doldurma İşi veren kişi yada firmalar YORUM sekmesi üzerinden bu işi yapacak olan kişilere rahatlıkla ulaşabilirler.

Bunun için YORUM alanına;

  • İşveren İsim:
  • İşin Verileceği İl / İlçe:
  • İletişim Numarası veya e-Mail Adresi:
  • İş İçin Aranılan Kişi Sayısı:

bilgilerini ekleyerek iş verebilirsiniz.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

21 Yorum

  1. 5 Kasım 2018, 18:59

    Zumrut evler mah.nil cad.buyuk cagri sitesi h blok no:11 maltepe istanbul…….merhaba biz dort bayaniz cok hizli ve guzel temiz yapariz bu konuda kendimize guveniyoruz isimizi gordukten sonra sizinde guveneceginize inaniyorum.en kisa zamanda gorusmek dilegi ile

  2. 5 Kasım 2018, 19:44

    Yastık işi yapmak istiyorum

  3. 5 Kasım 2018, 20:07

    Gaziantep/Büyükşehir
    3 kişi

  4. 5 Kasım 2018, 20:09

    GaziAntep /Büyükşehir -Şehitkamil ilçesi
    3 kişi

  5. 7 Kasım 2018, 11:03

    Filiz DENİZ
    Antalya/Kepez
    2 kişi

  6. Huru yılmaz ardıç konya 2 kişi yardımcı olursanız sevinirim

  7. Merhaba �stanbul Avrupa Yakası’nda oturuyorum 6 kişiyiz buna benzer çok iş yaptım evde temizlik çıkartırım Şimdiden teşekkür ederim

  8. 8 Kasım 2018, 08:23

    Mehtap maltepe istanbul

  9. Trabzon – Ortahisar – 1 kişi

  10. trabzon – ortahisar 1 kişi

  11. Selam ben bu isi yaparim ankarada oturuyorum ararsaniz sevinirim 05314914410

  12. 12 Aralık 2018, 18:50

    ben istanbul anadolu yakasında yaşıyorum bu işi yapmak istiyorum bana dönerseniz sevinirim

  13. Bizde ekip halinde bu işi yapabiliriz

  14. 12 Ocak 2019, 03:20

    Ankara Demetevler, 3 kişi

  15. Adana/yüreğir çok ihtiyacım var dönerseniz çok duacı olurum 2 kişiyiz

  16. 20 Şubat 2019, 22:34

    Adana yuregirde oturuyorum kiraciyim acil ise ihtıyacim var zor durumdayiz 2 kisiyiz lütfen dönüs yaparsaniz sevinirim

  17. 20 Şubat 2019, 22:37

    Adana yüregirde oturuyorum kiraciyim zor durumdayim acil ise ihtıyacimiz var 2 kisiyiz elim cok hizlidir dönüs yaparsaniz cok sevinirim

  18. 31 Mart 2019, 20:58

    İstanbul pendik boş dükkan ve 6 kişilik bir ekibim var evlere iş dağıtımı da yapabilirim geri dönüş yaparsanız sevinirim

  19. Merhabalar elim her işe yatkın ve hızlıdır. Arkadaşım ve ben 2 kişiyiz. Daha evvel bu tarz işler konusunda tecrübeliyiz. Aynı zamanda Çizim boyama dikiş vs.. dahil olmak üzere her şeyi yapabilirim.. Antalya merkez

  20. 3 kişi,adana /yüreğir

  21. Merhabalar ben size darıcadan yazıyorum evde yastık doldurma işi yapmak istiyorum

Giriş Yap

TicaretEhli ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!